ro en

OpenIris

FESTIVALUL NAȚIONAL STUDENȚESC DE FOTOGRAFIE CREATIVĂ

29-31 octombrie 2021

REGULAMENT

Festivalul nu are caracter competitiv.

Se solicită respectarea unor date tehnice ce țin de posibilitățile de expunere a lucrărilor trimise.

Se poate participa cu fotografie digitală, fotografie analogică, tehnici fotografice istorice, fotografie experiment.

Fiecare instituție invitată va participa cu maxim 10 lucrări înrămate și ambalate corespunzător în vederea transportului, precum și un număr de 20 de imagini/participant, care vor fi expuse online și proiectate în cadrul festivalului.

Fiecare lucrare va avea pe verso datele de identificare: numele, prenumele, titlul lucrării, tehnică, dimensiuni, anul, localitatea și instituția de care aparține participantul.

Fiecare participant va trimite cele 20 de imagini în format digital.

Imaginile vor fi arhivate într-un folder cu numele participantului și expediate prin intermediul platformei ‘Wetransfer’ pe adresa irisphotoclub@gmaiI.com, cu subiectul ”Pentru OpenIris” însoțit de numele participantului.

Condiții tehnice :

Lucrările trebuie să ajungă la Casa de Cultură a Studenților (CCS) din Timișoara cel târziu până la data de 18 octombrie 2021.

Instituția organizatoare își asumă returnarea lucrărilor până la data de 20 noiembrie 2021(data poștei), dar nu este răspunzătoare pentru deteriorarea sau pierderea lucrărilor în timpul transportului.

Fiecare instituție participantă va transmite prin e-mail la adresa irisphotoclub@gmail.com, până la data de 18 octombrie 2021(data limită), următoarele documente completate (conform modelelor atașate):

Festivalul se adresează studenților și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Pentru alte informații și operativitate, vă rugăm să contactați Compartimentul cultural din cadrul CCS Timisoara, persoana de contact: referent Damian Diaconescu , la tel. 0723.357.507.